Projecten

Teijn

Project onderdelen
Signprojecten

Teijin twaron is een multinational die technisch hoogwaardige producten ontwikkelen, die een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van mensen en de bescherming van ons milieu. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen aramideproducten met passie voor het product. Twaron® is uitgegroeid tot het para-aramideproduct bij uitstek voor fabrikanten die sterkere, lichtere en duurzamere producten willen leveren. Samen met meer dan 1750 betrokken en gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken zij aan de sterkste, veiligste en duurzaamste vezels ter wereld.

De uitstraling en huisstijl voor de 5 vestigingen in Nederland zijn een rebrandingsslag doorgegaan van de kleinste sticker tot de grootste freesletters.

Als partner van Teijin hebben we alle mogelijke bordjes, signalisering en pandaankleding  geïnventariseerd van alle 5 fabrieken (in Arnhem, Delfzijl en Emmen) We hebben de nieuwe huisstijl toegepast op alle vervangende items in idee, drukproef, productie en plaatsing. Ook extra items zoals nieuwe presentatiemogelijkheden voor de Twaron® producten door moderne vitrinekasten, zijn bij Speer ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Ook hier kunnen we met onze 4 vestigingen altijd dichtbij zijn voor de klant en in korte tijd een groot project omzetten!