Transfers van zeefdruk tot full colour

  • Home
  • Transfers van zeefdruk tot full colour
Zeefdruktransfers
Print- en plotshop
Digitale Printflex

Transfers

Het bedenken, ontwerpen en maken van transfers is een vak apart. Een vak dat wij tot in de puntjes beheersen. Ben jij leverancier van bedrijfskleding of sportkleding? Dan maken wij voor jou digitale zeefdrukken, zeefdruktransfers, printflex- en plottransfers, direct klaar om te persen. Ben je ondernemer in de kledingbranche en heb je bedrukking voor de kleding van je klanten nodig? Dan gaan we natuurlijk voor je aan de slag. We leveren razendsnel, ook bij kleine oplages.

Textielbedrukking speerpunten

Flexibel – Haastige spoed? Dat komt bij ons gewoon goed. Binnen 24 uur heb je een offerte en drukproef in je mail. Als je echt heel snel moet of bijvoorbeeld een los item wilt bestellen kan dat ook. Bel gewoon even, maken wij het in orde.

Vakkundig – Als het gaat om textielbedrukking, dan zijn wij een koploper. We beschikken over de nieuwste apparatuur en gebruiken geavanceerde technieken voor het beste eindresultaat.

Persoonlijk – Je hebt altijd contact met één vaste contactpersoon. Nog mooier: dat is iemand met verstand van zaken. Geen gedoe met doorverbinden en keuzemenu’s, maar gewoon direct een expert aan de lijn.