Zeefdruktransfers

imgCaption

Services

Vaste contactpersonen
Binnen 24 uur reactie
Offerte + drukproef + bewerken logo
Correctie services
Altijd extra transfers
100% kwaliteitscontrole
Flexibele levertijden (in overleg)

Kwaliteit, daar draait het allemaal om. Een logo op bedrijfskleding of sportkleding moet mooi zijn én mooi blijven, ook na vaak wassen op de toegestane temperaturen. Daarom leveren wij zeefdruktransfers van hoog niveau die precies passen bij de doelen van jouw opdrachtgever. Je bestelt je zeefdruktransfers vanaf 25 stuks bij ons. Ben jij leverancier van sportkleding of bedrijfskleding? Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte en een gratis proef van je zeefdruktransfer. Je ontvangt je order standaard binnen 10 dagen, maar je kunt altijd met ons in gesprek over een eerdere levering. Ook spoedbestellingen zijn natuurlijk mogelijk, die handelen we direct af.

Antibleed is alleen toepasbaar bij 140°C transfers. Om het doorbloeden van transfers tegen te gaan kunnen we transfers met antibleed maken voor:

  • Softshell
  • Sportkleding

Het is erg belangrijk om te weten om welke soort het gaat want antibleed voor softshell is enkel en alleen toepasbaar op softshellkleding en antibleed voor sportkleding kan ook op andere kleding maar níet op softshell worden toegepast. Wanneer jouw klant transfers bestelt voor bijv. polo’s, sweaters en softshell, dan maken we dus alleen voor de softshellkleding transfers met antibleed.

Onze allround 140 °C zeefdrufdruktransfers zijn uitermate geschikt voor sportkleding. Deze transfers worden gedrukt in volle PMS kleuren, maar ook in neon kleuren en zilver en goud, en zelfs reflecterend is een optie! Tevens is het mogelijk om de transfers met antibleed te drukken, zodat deze ook geschikt zijn voor gesublimeerde sportkleding en softshell. N.B. Voor reflecterende transfers of transfers met antibleed berekenen we een extra drukkleur.

Workshops

Binnenkort weer nieuwe workshops

Gratis samplepakket voor jou

  • 140 °C allround zeefdruktransfer in PMS kleuren of Special colours
  • 140 °C allround digitale zeefdruktransfer in full colour
  • Printflex transfer in full colour
  • Snijflex transfers in 1 kleur
  • Sublimatietransfer
  • Sublimatiebadge
  • Borduurbadge
  • Geweven badge

Vraag en antwoord

Ja, voor zowel allround- als printflextransfers leveren wij speciale transfers die niet doorbloeden.
Nee, wij gebruiken voor zeefdruktransfers PMS Coated kleuren. Dit is een ander kleur profiel dan op een beeldscherm. Wil je kleur echtheid, dan kun je bij ons een PMS waaier bestellen.
25 stuks
Dit mag in contouren als .EPS, .AI, of PDF. Wanneer je alleen een JPG bestand hebt kunnen wij deze omzetten naar een AI.
Dat kan gewoon. Stuur een voorbeeld van je transfer op naar één van onze collega's in Emmen en deze zorgen voor de dezelfde kleuren.
Nee, voor nylon zijn speciale transfers nodig met een ander soort lijm. Wanneer je dit aangeeft bij je bestelling zorgen wij voor de goede transfers.
De allround 175 is tot 90° graden wasbaar. Wordt de kleding in de olie industrie gebruikt, dan adviseren wij de allround 185 transfers.
Een borstlogo is vaak 100 mm breed en een ruglogo 280 mm breed.
Nee, dit zijn 2 verschillende soorten antibleed.
Ja vaak wel! Wij leveren embleemremover waarmee je de transfers van de kleding kunt verwijderen.
Wij drukken alleen in PMS kleuren en kunnen de ral kleur omzetten naar de juiste PMS kleur voor je.
We hebben geen speciale rekbare/stretch transfer maar voor rekbare kleding adviseren we allround 140 graden transfer. Deze is al zeer elastisch.

Order verwerking

In een paar simpele stappen

Binnenkomst Aanvraag

Binnenkomst aanvraag, dit kan per e-mail of telefoon.

>

Aanvraag verwerken

Ons streven is jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. Binnen deze tijd ontvang je van ons de offerte en een drukproef.

>

Goedkeuren offerte

Bekijk de offerte en drukproef goed. Is deze helemaal naar wens? Geef deze dan akkoord.

>

Goedkeuren order

Nadat de offerte akkoord is sturen wij nog even ter bevesting alle informatie door. Geef je hier ook akkoord op, dan gaan wij jouw bestelling verwerken.

>

Order is gereed

Je bestellig is klaar en wordt de volgende werkdag bezorgt via GLS.

>