Truck- en trailerbelettering

Een rijdend visitekaartje

Je vrachtwagen combinatie laten beletteren is een goedkope doeltreffende manier om klanten te bereiken. Zowel de truck als aanhanger kunnen we voorzien van bijna alles wat jij in gedachten hebt. Met de juiste belettering creëeren wij jou rijdende visitekaartje en doordat je op de vrachtwagen vele uren doorbrengt heb je veel kans dat jouw belettering vaak gezien wordt.

Jij kan kiezen op welke locatie we monteren, bij jullie op het bedrijf of bij ons. Belangrijk is wel dat het een schone omgeving is en de temperatuur boven de 10 graden Celsius ligt. Ook moet de truck of trailer eerst droog zijn en opwarmen als deze van buiten komt, om jou zo een gegarandeerde kwaliteit te beloven.

Auto en trailer reclame is nog altijd de meest effectieve vorm van reclame. Dit blijkt uit cijfers van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Een bedrijfsauto of trailer die veel op drukke wegen rijdt, wordt per maand door honderdduizenden personen gezien. Dit kan wel oplopen tot bijna 2 miljoen impressies per jaar! In relatie tot de kosten is reclame op een auto dan ook zeer efficiënt en doeltreffend.