Raam- en gevelreclame

  • Home
  • Raam- en gevelreclame

het totaalplaatje telt!

Raam- en gevelreclame vormen de eerste indruk die je bedrijf maakt op een klant of een toevallig passerende prospect. De uitstraling die jullie bedrijf heeft is natuurlijk heel belangrijk! Het moet passen bij jullie imago, cultuur en huisstijl en ook passen bij de omgeving waar je gevestigd bent. Daarnaast kan jij te maken krijgen met architectonische regels en gemeentelijke regels voor precario en vergunningen.

Zit je op een A1 locatie op een bedrijventerrein, dan denk je over andere dingen na als in een bedrijvenverzamelgebouw of een drukke winkelstraat. Naast het presenteren van je bedrijf is het ook een mogelijkheid om zeer praktische zaken van het werkcomfort te verbeteren. Je kunt denken aan bijvoorbeeld warmtewerende folies of privacy folies.

Lichtreclames storten hun boodschap uit over straten en pleinen, terwijl verlichte etalages meer bescheiden om aandacht vragen. Buitenreclame wijst ons de weg, vertelt ons waar we zijn en wat we kunnen verwachten als we daar zijn aangekomen. Door de vele verschijningsvormen en mogelijkheden is het van invloed op onze omgeving en daarmee op onze dagelijkse beleving.

Lichtreclame is voor jou de perfecte manier om zowel overdag als ‘s nachts je naam duidelijk zichtbaar te laten zijn. Energie zuinige LED verlichting is hiervoor vaak een goede oplossing. Daarnaast zijn er nog legio andere verlichtingsmogelijkheden. Alles in samenspel met de architectuur, huisstijl en goede ontwerpen.

Wij zorgen ervoor dat jij verschillende ideeën krijgt aangereikt en ontwerpen ze ook zo realistisch mogelijk bij dag en bij nacht, zodat je een gefundeerde beslissing kan nemen. 

 

Met onze in vorm gefreesde letters en logo’s kan je ook onverlicht stijlvol je gevel de gewenste uitstraling geven. Op basis van jou ontwerpwensen en toepassing kunnen daar verschillende materialen zoals Acrylaat en sandwichpaneel voor worden ingezet. Deze zijn in alle vormen en kleuren voor jou te produceren.

Bordreclame kan de uitstraling of bewegwijzering van jullie pand goed ondersteunen. Jouw reclamebord kan met beletteringstechnieken, in full colour printtechnieken of door middel van fraaie freestechnieken worden uitgevoerd. De mate van duurzaamheid wordt bepaald door de toegepaste materialen. Je kan daarbij denken aan hout, metaal, aluminium en allerlei kunststoffen als trespa en dibond. Jij kunt kiezen voor borden met een uitstraling die bij jullie past. Natuurlijk geldt ook hier, dat we door goed ontwerp en materiaalkennis jouw wensen inhoud geven.

.

Raamfolie kan jij ook fantastisch inzetten voor je panduitstraling. Raamfolies kunnen voor allerlei verschillende doelen worden gebruikt en zijn vaak weer onderdeel van een compleet exterieur of interieurontwerp. Een greep uit de toepassingen:

• Folie voor raamdecoratie zoals gekleurde folie en afbeeldingen (prints)
• Anti inkijkfolie ofwel privacy raamfolie
• Zonwerende glasfolie
• Inbraakfolie
• Energiebesparende glasfolie, uv-werende raamfolie

Kortom een breed en zeer specialistisch gebied, waar onze specialisten uitstekend in kunnen adviseren.

Wil je een sprekend spandoek ophangen binnen of buiten? Wij adviseren je wat de mogelijkheden zijn en kunnen zorgen voor een spandoek specifieke opmaak (moet op afstand communiceren) in jouw stijl! Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden qua materiaal van pvc tot textieldoek en legio frames en montagemogelijkheden. Ook bestaan er textiel frames met verlicht doek inmiddels! Wij stemmen exact met je af wat je eisen zijn aan de uitstraling en levensduur.