Keurmerk signbedrijven

  • Home
  • Keurmerk signbedrijven

 

Een keurmerk geeft jou zekerheid!

Si’bon is het keurmerk voor de sign branche

Gekwalificeerde bedrijven zijn soms niet direct door jou te onderscheiden van de beunhazen. Erkenningsregelingen geven je de zekerheid dat je met een bonafide, gekwalificeerd en professioneel bedrijf zaken doet. De signsector heeft haar eigen keurmerk: bedrijven die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professioneel zijn, komen in aanmerking voor het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON. Dit wordt jaarlijks getoetst en beoordeeld!

 

Si’bon bewaakt voor jou de kwaliteit

Om een gedegen en evenwichtig pakket van erkenningseisen voor het keurmerk te kunnen hanteren, heeft SI’BON de Signmakers Vakraad opgericht. De Vakraad bestaat uit zes signmakers en een vertegenwoordiger van SI’BON. De Signmakers Vakraad is een onafhankelijk instituut. De kerntaken van de Vakraad zijn het vaststellen van de toelatingseisen van erkende signbedrijven en het bewaken van de erkenning. Jaarlijks wordt het signbedrijf bezocht om vast te stellen of zij aan de eisen voldoet.

 

Voor jouw klachten is er een onafhankelijke geschillencomissie

Heb je een dispuut met een leverancier aangesloten bij Si’bon? Een geschillencommissie wordt gevormd op een moment dat zich een dispuut met een klant voordoet. De Vakraad vormt deze commissie door uit haar midden drie onafhankelijke leden te benoemen. De geschillencommissie spreekt een voor partijen bindend advies uit. Zo ben je verzekerd van een professionele en snelle afhandeling van je geschil.