Digitale zeefdruktransfers

imgCaption

Services

Vaste contactpersonen
Binnen 24 uur reactie
Offerte + drukrpoef + bewerken logo
Correctie service
Altijd extra transfers
100% Kwaliteitscontrole
Flexibele levertijden (in overleg)

De kwaliteit van zeefdruk, maar de looks van full colour print? Dan wil jij onze digitale zeefdruktransfers voor je logo. Kleurverloop, speciale effecten en details of een bijzonder plaatje: het kan allemaal. In een digitale zeefdruktransfer kun jij je creativiteit helemaal kwijt. Een digitale zeefdruktransfer is ideaal voor werkkleding of sportkleding. Je bestelt een digitale zeefdruk transfer vanaf 25 stuks. Bij een digitale zeefdruk transfer wordt het full-colour logo eerst geprint. Waar je normaal een beperking hebt in kleurverlopen, rasters en kleurschakeringen bij het maken van een zeefdruk, valt dit bij een digitale zeefdruk helemaal weg. Alles kan. Achter de print vind je een gewone zeefdruktransferinkt en lijm om de print en de zeefdruktransfer te verbinden. Je profiteert van dezelfde voordelen als een gewone zeefdruk, je bedrukking is net zo duurzaam en elastisch. Want op kwaliteit leveren wij natuurlijk niets in.  

Antibleed is alleen toepasbaar bij 140°C transfers. Om het doorbloeden van transfers tegen te gaan kunnen we transfers met antibleed maken voor:

  • Softshell
  • Sportkleding

Het is erg belangrijk om te weten om welke soort het gaat want antibleed voor softshell is enkel en alleen toepasbaar op softshellkleding en antibleed voor sportkleding kan ook op andere kleding maar níet op softshell worden toegepast. Wanneer jouw klant transfers bestelt voor bijv. polo’s, sweaters en softshell, dan maken we dus alleen voor de softshellkleding transfers met antibleed.

Dit zijn digitale zeefdruktransfers. Omdat deze transfers in full colour en zonder raster worden gedrukt zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo is het zelfs mogelijk om transfers met borduurlook te bestellen. Ook is het mogelijk één of meerdere steunkleuren toe te voegen aan een logo, dit kan een PMS kleur zijn maar ook zilver, goud of neon.

Workshops

Binnenkort weer nieuwe workshops

Gratis samplepakket voor jou

  • 140 °C allround zeefdruktransfer in PMS kleuren of Special colours
  • 140 °C allround digitale zeefdruktransfer in full colour
  • Printflex transfer in full colour
  • Snijflex transfers in 1 kleur
  • Sublimatietransfer
  • Sublimatiebadge
  • Borduurbadge
  • Geweven badge

De meeste gestelde vragen over digitale zeefdruktransfers

Dat kan wel maar FC print op zich is een benadering van de werkelijkheid en kan in kleine nuances afwijken.
Ja dat kan wel in de FC afbeelding kunnen een klein aantal kleuren als pms gezeefdrukt worden op de conventionele wijze. Hierdoor wordt de transfer een echte mix tussen FC print en zeefdruk. (zie afbeelding vrijheidsbeeld, hier zitten in de FC print pms kleuren als neon, goud en zilver verwerkt)
Dat klopt helemaal, een rasterloos verloop zoals dat ook in drukwerk wordt gebruikt.
De benadering is erg goed. Wil je echt zeker zijn en een goedkeuring van de klant hebben, dan kunnen we in overleg een proefje maken en toesturen.

Order verwerking

In een paar simpele stappen

Binnenkomst Aanvraag

Binnenkomst aanvraag, dit kan per e-mail of telefoon.

>

Aanvraag verwerken

Ons streven is jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. Binnen deze tijd ontvang je van ons de offerte en een drukproef.

>

Goedkeuren offerte

Bekijk de offerte en drukproef goed. Is deze helemaal naar wens? Geef deze dan akkoord.

>

Goedkeuren order

Nadat de offerte akkoord is sturen wij nog even ter bevesting alle informatie door. Geef je hier ook akkoord op, dan gaan wij jouw bestelling verwerken.

>

Order is gereed

Je bestellig is klaar en wordt de volgende werkdag bezorgt via GLS.

>