Print- en plotshop

  • Home
  • Print- en plotshop

Onze print- en plotshop

In de textielbedrukking kan tegenwoordig bijna alles. Maar, wat als je een eenvoudige vraag hebt en een snelle, betaalbare oplossing zoekt? Dan zijn onze print- en plottransfers precies wat je zoekt. Met print- en plottransfers kun je op een voordelige manier een logo bedrukken in kleine oplages. Ideaal wanneer je een klein bedrijf hebt of per persoon een eigen variatie op de kleding wilt maken.

We printen/of plotten jouw logo op een folie. Die folie snijden we perfect uit en pellen het overtollige materiaal weg, daarna zetten we dit op een transfermateriaal waardoor jij het perfect en snel op de kleding kunt persen.

Print- en plottransfers zijn ideaal voor t-shirts, polo’s en sportkleding.

Wij durven te zeggen dat we (als enige leverancier) de plottransfers met de allerfijnste details kunnen maken!!

Met onze zeer nauwkeurige laser is er weinig meer wat we niet kunnen! Ook hier weer de allernieuwste technologie toegepast. Dat is typisch Speer, voorop in technologie en de mogelijkheden ervan aan jou aanbieden. Dit tegen scherpe prijzen en met korte levertijden (3-4 dagen) is bij ons standaard mogelijk! En zelfs dan zijn we flexibel om het nog sneller te kunnen leveren in overleg!

Daag ons maar uit!

Services

Flexibele levertijden
Breed assortiment
Verschillende technieken mogelijk
100% kwaliteitscontrole
Oplossing kleine aantallen
Extra kleine logo's