The Story of Speer…

Als je de beste wilt zijn, moet je hard werken!

En om de beste te blijven, moet je nog harder werken. Dat is niet alleen hoe het in de topsport werkt, het is ook hoe wij ons bedrijf al meer dan 12 jaar succesvol runnen. Wij willen uitblinken. Niet alleen in onze producten, maar juist ook in onze service, flexibiliteit en de passie die we voelen voor ons vak. Dat maakt Speer uniek.

Het verhaal van Speer begon 12 jaar geleden. Toen waren we trouwens nog geen reclamebureau, maar een copyshop met wat sign activiteiten. Marcel Nijveldt nam Speer over. Als marketeer uit de technische sector zag hij volop kansen voor Speer. Een full service concept moest het worden. Zijn klanten wilden al hun zaken met één partij regelen. En die partij wilde hij met Speer worden.

Met een sterke marketingafdeling en een vernieuwde, innovatieve sign-en zeefdrukafdeling ging Marcel de strijd aan. Samen met zijn team maakte Marcel deze droom waar. Speer bedient tegenwoordig meer dan 700 opdrachtgevers, voor online reclame, offline reclame en transfers. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de technische wereld. Mensen met een ambacht, net als wij.

Klanten kunnen van A tot Z terecht bij Speer, van website en marketing tot autobelettering.Voor iedere discipline hebben we een team van vakspecialisten die in hun vakgebied tot de absolute top behoren. We vergelijken deze experts graag met topsporters, vanwege het hoge niveau en de gedrevenheid die zij gemeen hebben.

Elke ochtend komen onze topsporters samen. Een teamoverleg bij het planningsbord is altijd de eerste stap, omdat wij geloven in samenwerken. De kracht van ons werk zit in het bundelen van kennis én het delen daarvan. Daarom zorgen we dat onze klanten precies weten waar we mee bezig zijn en hoe we werken. Transparant, helder en eerlijk. Daarna gaan we hard aan de slag met onze projecten. Meters maken, elke dag weer. Zodat we ook elke dag een stukje beter worden. Omdat we zoveel ervaring hebben, zijn we flexibel. Een planning omgooien, meedenken over alternatieven of werken binnen een budget: dat zijn de uitdagingen die ons werk afwisselend en leuk houden. Ons werk is voor ons het leukste dat er is. Dat maakt het eenvoudig om deadlines te halen, snel te leveren en tegelijk het allerbeste product dat we hebben neer te zetten.

Die uitdaging is wat ons iedere dag drijft om tot het uiterste te gaan. Doen we dat allemaal zonder doping? Nee. Wij leven op de adrenaline die ons vak ons elke dag oplevert. De rest is pure wilskracht. En de naam Speer? Die is onlosmakelijk verbonden met ons karakter. Speer staat voor de mentaliteit, kracht en efficiëntie van een topsporter. We kijken goed, schatten de situatie in en raken dan ons doel. Elke dag weer. Als jij een tevreden klant bent, dan hebben wij een topprestatie geleverd. En net als topsporters hebben wij graag zoveel mogelijk fans!