Full Service

Full service reclame diensten

Je marketing wordt gedaan door partij A, je signing door partij B en je website door partij C. En dus zit je meer te bellen en te regelen dan dat je aan het werk bent. Herkenbaar? Wij snappen precies hoe onhandig dat is. Sterker nog: het is dé reden dat we gestart zijn met Speer. Bij ons regel je al je reclamezaken met één vaste contactpersoon. Iemand die jou steeds beter leert kennen, waardoor je aan een half woord genoeg hebt en toch het perfecte resultaat krijgt. Daarmee bespaar jij een hoop tijd.

We werken met kleine teams die ieder hun eigen expertise hebben. Een topsportmentaliteit staat daarbij centraal. Keihard werken, slimme oplossingen bedenken en altijd doorgaan, wat er ook gebeurt. Die passie is de kern van wie we zijn en het is precies wat onze topsporters motiveert om ook voor jouw bedrijf tot het gaatje te gaan.

specialisten zeefdruktransfers

Elk team is bij ons flexibel qua bezetting omdat we veelal multidisciplinair zijn. Ons team zeefdruk bestaat meestal uit zo'n 7 specialisten. Wij weten dat het voor jou klant erg belangrijk is dat hij de juiste transfer met de juiste kwaliteit krijgt! Wij doen ons uiterste best elke dag weer om de beste zeefdruk transfers -op tijd-te maken voor jou.specialisten en adviseurs grafische vormgeving

Ons team van grafische vormgevers bestaat uit een aantal creatieve duizendpoten. Als vormgevers zien wij om ons heen alleen maar objecten die wij zouden willen veranderen of verbeteren. Als vormgever hebben wij de leukste baan van de wereld. Wij mogen ons verdiepen in jou bedrijf en samen met jou de uitstraling van je bedrijf voor vele jaren vastleggen. Wij bedenken in samenwerking welke kleuren, lettertypes, iconen, logo's er gevoerd gaan worden. Soms zien wij ons eigen werk zelfs voorbij rijden, dat is toch fantastisch!


Adviseurs en specialisten Sign

Wij als sign adviseurs en specialisten genieten altijd weer van het eindresultaat! Dat is het mooie als je panden auto's etc. een metamorfose kan geven en we jou blij zien met een indrukwekkend eindresultaat. We ontwerpen, printen,plakken en monteren zowel exterieur als interieur. Zowel op locaties door heel Nederland als op eigen locaties. Heerlijk zo'n baan met afwisseling van projecten en binnen -en buitenwerk. Trouwens het is ook heel leuk langs panden te rijden die jezelf hebt gemonteerd. Een beetje trots mag toch?


Adviseurs en vormgevers Transfers

Ons (dames)team zijn grafische vormgevers die zich al vele jaren hebben verdiept in alles wat met textieldecoratie te maken heeft. Wij zijn jou adviseur als het gaat om de beste bedrukking voor jou specifieke kledingstuk. Daarnaast hebben we contact om jou de beste offerte aan te bieden in combinatie met een digitale drukproef. Wij denken altijd met jou mee bij alle mogelijke vraagstukken en geven de services die jij nodig hebt. Wij werken nauw samen met de zeefdruktransfer specialisten en Print en plotshop specialisten. Als een spin in het web tussen jou als klant en onze expertise en dienstverlenende mogelijkheden. Dit maakt ons werk spannend en afwisselend.


Specialisten print & plot transfers

Transfers zijn er in allerlei technische uitvoeringen met elk hun voor en nadelen. De zeefdruktransfers worden door onze collega's gemaakt, wij zorgen voor alle andere specifieke oplossingen. Door printen, plotten en laseren. Veel handwerk dat we voor jou doen zodat je ook bij kleine aantallen transfers een optimale oplossing hebt in korte tijd. We hebben vaak veel orders met hele andere technieken en uitvoeringen. Dit houdt ons scherp want ook een order van 1 stuk moet net zo goed uitgevoerd worden als een grote order. Het geeft ons veel voldoening dat we jou helpen met de juiste oplossing in zeer korte tijd!


Financieel specialisten

Ons kleine team is zeer daadkrachtig. Niet alleen zorgen we ervoor dat bij ons bedrijf de cijfertjes kloppen conform alle regels, ook denken we met u mee als er financiële oplossingen nodig zijn. Overal zijn er wel eens correcties op facturen nodig en wij sneppen dat jou administratie dit ook snel op orde wil hebben. We doen er dan ook alles aan om snel en efficiënt te werken voor jou!